PDA

View Full Version : 5 way rotary to 3 way toggle



shane8002
02-17-2013, 02:41 PM
hi guys just wondering can i put in a switchcraft toggle and just wire it up standard. I dont care about the coil tap stuff i just wont traditional lp style switching. I have a 95 model with dragon 1's could i just solder the red and white wires together and tape em off??

jfb
02-17-2013, 05:02 PM
I just bought the 3 way toggle and push/pull drop in kit they sell on the PRS store and had a local tech swap it with the 5 way rotary knob setup.

garrett
02-19-2013, 09:16 AM
You'll have to open up the hole a little bit to fit the toggle. It's not a big deal, but if you don't trust yourself to remove a little wood, take it to a good tech.

I wouldn't solder the unused wires. Just twist them together and wrap with electrical tape. It'll make things easier if you ever convert back to rotary or if you decide to add coil splits later.

Rango
02-19-2013, 11:04 AM
Using the factory kit seems like a "no-brainer". ;)