Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 29

Thread: Apple Safari Issues?

  1. #1

    Apple Safari Issues?

    Anyone else having issues using the "Reply With Quote" feature from an Apple running Safari?

    I'm having the same problem from my iPhone. Might be time to nudge James about a forum software upgrade.
    One Life

  2. #2
    Senior Member clcwarlock's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    289
    Quote Originally Posted by ]-[ @ n $ 0 |v| a T ! View Post
    Anyone else having issues using the "Reply With Quote" feature from an Apple running Safari?

    I'm having the same problem from my iPhone. Might be time to nudge James about a forum software upgrade.
    Seems to be working for me on my IPad.

  3. #3
    Senior Member jfb's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    O'Fallon, MO
    Posts
    4,831
    Reply with quote and adding media are borked for me using iOS devices.
    Plank Owner

  4. #4
    Yeah, I can't add images either. I'll ping James.
    One Life

  5. #5
    Just got PM's and email from JustRob and Hopeful Sinner that they are having the same issues. Looks like James is out of the office until the 9th so I'll ask Shawn to elevate it to anyone he can for resolution.

    ~Hans
    One Life

  6. #6
    Senior Member sergiodeblanc's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Downers Grove Il.
    Posts
    5,156
    Same here.

  7. #7
    Senior Member 11top's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    1,501
    Markie was having trouble earlier, but he's PC.
    Sh*tter's full

  8. #8
    Name Manglin' Putz alantig's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    2,084
    Having the same issue - mentioned it in another post, but wasn't going to ping anyone until tom'w.
    Alan

    "I watched approximately 45 seconds of 'Rock Of Ages'. It was like getting punched in the soul." - Abby Krizner

  9. #9
    I can't see the text when I try to edit my posts and I can't automatically add emoticons either.
    One Life

  10. #10
    Senior Member Rango's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    The FAR SIDE of the Middle of Nowhere
    Posts
    952
    +1
    Issues on the IPhone and Macbook
    If I thought I was going to live this long I'd have taken better care of myself!

  11. #11
    Almost was a FG22 owner.. WEDGE's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Too close to the casinos in CT.........
    Posts
    1,548
    I am ok on an iPad.
    ​Secretary of Crackwood Addiction

  12. #12
    Senior Member Daniel's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    562
    I'm on a PC and things aren't working right. I can't add an image with the image button (but it works if I type the [IMG] [/IMG]) and when I try to edit a post, it delets whatever was originally there.

  13. #13
    Bobble Head Moderator JMintzer's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Potomac, MD
    Posts
    1,256
    Same problem here...


    Jamie
    ---Jamie---

    My Gear

  14. #14
    SuperD Boogie's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Indy, IN
    Posts
    1,098
    Something is totally a**holed. I suggest calling this guy. (Caution, language)
    + '01 Custom 24 + '11 DGT Standard (Mr. Clean) + '09 SE One + Super Dallas + Stealth 2x12+

  15. #15
    Administrator
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    this should be fixed now. let me know if you see any other anomalies. thanks!

  16. #16
    Rigid Member Sekunda's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    St. Louis, Missouri
    Posts
    410
    Quote Originally Posted by ]-[ @ n $ 0 |v| a T ! View Post
    Anyone else having issues using the "Reply With Quote" feature from an Apple running Safari?

    I'm having the same problem from my iPhone. Might be time to nudge James about a forum software upgrade.
    Working good for me on the MacPro, was good all weekend too on the iPad...
    ~ Matt

    PRS HX/DA | 2x12 Stealth Cab | 2011 Stripped 58 - Angry Larry | 2000 Custom 22 - Dark Cherry Burst
    1985 Takamine GX-100 | 1993 Jackson Soloist XL Pro |Martin Acoustic | Ibanez Acoustic

  17. #17
    Senior Member vchizzle's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    WI
    Posts
    2,182
    Quote Originally Posted by ]-[ @ n $ 0 |v| a T ! View Post
    Anyone else having issues using the "Reply With Quote" feature from an Apple running Safari?

    I'm having the same problem from my iPhone. Might be time to nudge James about a forum software upgrade.
    Hmmm, lets try.

  18. #18
    Senior Member slowro's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Scotland
    Posts
    362
    Slightly unrelated but how the heck do you send a PM on the forum using safari?

  19. #19
    Administrator
    Join Date
    May 2012
    Posts
    14
    Quote Originally Posted by slowro View Post
    Slightly unrelated but how the heck do you send a PM on the forum using safari?
    click on the users name and Private Message

  20. #20
    Rigid Member Sekunda's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    St. Louis, Missouri
    Posts
    410
    Quote Originally Posted by slowro View Post
    Slightly unrelated but how the heck do you send a PM on the forum using safari?
    If you click on the username of who you want to send to, it will popup links for profile, private message, and forum posts.
    ~ Matt

    PRS HX/DA | 2x12 Stealth Cab | 2011 Stripped 58 - Angry Larry | 2000 Custom 22 - Dark Cherry Burst
    1985 Takamine GX-100 | 1993 Jackson Soloist XL Pro |Martin Acoustic | Ibanez Acoustic

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •